KÖZLEMÉNY

RENDKÍVÜLI VESZÉLYHELYZET

HIRDETMÉNY

Lakossági tájékoztatások

TÁJÉKOZTATÁS

Óvodai beiratkozás

Óvodai hírek

EU támogatásból Referencia – intézmény


Óvodánk 2 998 148 Ft támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP 3.1.7 Referencia–intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése című pályázatán.

A pályázat címe: „Óvodai nevelés innovatív módszerekkel”

A pályázat célja, hogy a közoktatási intézmények – intézményi fejlesztési tervük alapján – felkészüljenek nevelési-oktatási gyakorlatuk továbbadására, elterjesztésére, illetve ezzel segítsék más közoktatási intézmények szakmai fejlesztő tevékenységét. A program keretében az óvodai nevelőtestület felkészül az innovatív nevelési-oktatási módszerek alkalmazására, a partnerkapcsolatok kialakítására, továbbfejlesztésére.

Nevelőtestületünk felkészítésen, továbbképzésen vesz részt, amely elősegíti a referencia-intézményi szolgáltatás feltételrendszerének kialakítását. A kollégák innovatív eljárásokkal, módszerekkel ismerkednek, amely a nevelő-oktató munkát szolgálja. Tapasztalatainkat, jó gyakorlatainkat átadjuk az érdeklődő, a velünk kapcsolatba kerülő partner intézményeknek is, ami ösztönzi a térség intézményközi együttműködését. Szaktanácsadó segíti a nevelőtestületet a felkészítésben. Eszközfejlesztést is sikerül megvalósítani a projektből, 796 420 Ft értékben. A nevelőszobába irodabútorokat vásárolunk, hogy szép környezetben tudjuk fogadni leendő partnereinket. Valamint technikai eszközeinket bővítjük egy lamináló géppel, hogy a prezentációs eszközök esztétikus kivitelezésűek és tartósak legyenek.